Через регламентні роботи «Приват24» знову не працюватиме

1308 0
Застосунок та веб-версія «Приват24» не працюватимуть у ніч на понеділок.
Фото: psm7.com

Фото: psm7.com

Приватбанк попередив про черговий етап регламентних робіт у «Приват24». Відтак з 23:00 год 17 квітня до 8:00 год 18 квітня додаток та веб-версія будуть недоступні. Про це повідомила пресслужба банку у Facebook.

Читайте також: Приватбанк не обмежуватиме зняття готівки у банкоматах

«Частина сервісів буде проходити техобслуговування, тому додатки та веб-версія будуть недоступні. Ми спеціально обрали вихідний, щоб попрацювати, поки ви відпочиваєте. Протягом дня 18 квітня можливі тимчасові перебої Приват24, доки ми стабілізуємо роботу усіх сервісів», – пояснюють у Приватбанку.

У фінустанові додають, що надіслати переказ з картки на картку можна через сайт. Поповнити мобільний — тут. А сплатити комуналку — на гарячій лінії 3700.

Банкомати та платіжні термінали працюватимуть без змін.

Нагадаємо, що «ПриватБанк» продовжив дію всіх платіжних карток на 180 днів. Тобто в разі закінчення її терміну дії, перевипускати поки не треба. Також банк оголосив кредитні канікули до 1 червня для всіх клієнтів, які придбали щось в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!