Операції з картками на паузі до 6 ранку. ПриватБанк повідомив про регламентні роботи у ніч на неділю

937 0
Аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

В ніч на 18 червня ПриватБанк буде проводити регламентні роботи процесингового центру, тому операції з картками будуть на паузі до 6 ранку, про це повідомила пресслужба фінансової установи.

Зазначається, що під час проведення робіт 18 червня з 00:30 до 06:00 будуть тимчасово призупені усі операції з картками. Аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

Таким чином у фінансовій установі хочуть підвищити якість та безпеку платежів картками.

«Зазвичай банк проводить роботи вночі з суботи на неділю, коли більшість клієнтів відпочивають. Втім, якщо ви маєте здійснити важливі покупки та перекази о пізній порі, врахуйте інтервал проведення робіт», – закликають своїх клієнтів працівники «ПриватБанку».

Клієнти ПриватБанку роблять в середньому 28 мільйонів платежів та інших операцій з картками на день. Це більше 1 млн платежів за годину та майже 50 тисяч платежів щохвилини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!