Україна

ПриватБанк тимчасово призупинить операції з картками

2176 0
У суботу, 6 квітня, операції з картками будуть тимчасово призупинені з опівночі до 7 ранку.
фото business.rayon

фото business.rayon

ПриватБанк планує провести заплановані технічні роботи у процесинговому центрі з метою посилення потужностей та забезпечення безпеки обробки зростаючих обсягів транзакцій з платіжними картками. Про це повідомила пресслужба банку.

У суботу, 6 квітня, операції з картками будуть тимчасово призупинені з опівночі до 7 ранку.

«Протягом періоду робіт, який триватиме з 00:05 до 07:05 годин, банк призупинить проведення операцій з картками. Аналогічні заходи будуть застосовані до роботи банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів», –повідомили у банку.

Читайте також: На Львівщині зменшується кількість безробітних. Кому легше знайти роботу

Зазвичай технічні роботи проводяться у нічний час, коли кількість транзакцій від клієнтів найменша. Проте, якщо планується здійснення оплати карткою протягом вказаного періоду, радять здійснити це заздалегідь або відкласти на кілька годин.

Нагадаємо, що Національний банк прогнозує зростання зарплат українців через брак кваліфікованих працівників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!