Політична реклама

Чи ретро-паровоз курсуватиме Львовом регулярно - поки невідомо

3607 0
Сьогодні, 26 вересня, у Львові відбулася демонстраційна поїздка залізничною колією у складі паровоза Л-3535 та двох пасажирських вагонів.

Екскурсійний тур ретро-паровозом плануюють зробити регулярним, однак коли це станеться наразі прогнозувати складно. Про це повідомив Твоє місто Олександр Завадович, заступник директора з наукової роботи регіонального ландшафтного парку «Знесіння».

Сьогодні демонстраційний тур відбувся в рамках міжнародного робочого семінару «Можливості впровадження концепції «Живого музею технічної спадщини» на малозавантажених залізничних вітках на прикладі залізничної колії «Підзамче – парк «Знесіння» - Личаків». 

Такі тури, за словами Олександра Завадовича, проводять раз на рік з 2005 року. Така акція демонструє можливості розвитку залізничного туризму у Львові.

Окрім того, організатори туру намагаються привернути увагу до стану та належного збереження залізничних колій.

Коли запровадять регулярний екскурсійний тур паровозом невідомо. Колії доведені до занепаду, і в якому стані вони тоді будуть сказати важко, підсумувава Завадович.

 

Фото: Стас Безгінський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!