Київ

Цього вікенду в Києві проведуть 9 безоплатних екскурсій включно з новою дог-френдлі екскурсією

737 0
У п'ятницю та вихідними в Києві організують пізнавальні прогулянки.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 9 безоплатних екскурсій для киян і гостей столиці включно з новою дог-френдлі екскурсією стародавнім Києвом. Про це повідомили у КМДА.

Дог-френдлі екскурсія стародавнім Києвом, де разом зі своїми улюбленцями учасники розкриють таємниці історичного міста, а також дізнатися про святого, який є покровителем собак.

Дата та час: 16 липня, неділя, 18:00.

Реєстрація за посиланням.

Для участі необхідно забезпечити свого улюбленця водою, а також мати при собі пакети для прибирання, намордники та повідці.

Відповідальність за поведінку та безпеку собак несуть господарі.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», у ході якої можна буде ознайомитися з низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також почути про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 14 липня, п’ятниця, 17:00.

Реєстрація за посиланням.

Дата та час: 16 липня, неділя, 16:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Київ історичний», де можна буде ознайомитися з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою, Майданом Незалежності та Подолом.

Дата та час: 14 липня, п’ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», під час якої можна буде дізнатися про будівництво Володимирського собору, ознайомитися з історіями Золотих воріт, Софійського собору й не тільки.

Дата та час: 14 липня, п’ятниця, 16:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Київ – серце Європи», де можна ознайомитися з архітектурою Києва та різноманітними об’єктами, які пов’язують наше місто з Європою, а також із будівлями, які були збудовані європейськими архітекторами.

Дата та час: 15 липня, субота, 11:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили», під час якої можна буде відкрити для себе таємниці середньовічного Подолу та дізнатися про традиції київського самоуправління.

Дата та час: 15 липня, субота, 18:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Київ незламний», під час якої можна буде ознайомитися з історією воєнного Києва – із часів Другої Світової війни і до сьогоднішнього повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 16 липня, неділя, 11:00.

Реєстрація за посиланням.

Екскурсія «Прогулянка театральним Києвом», яка розказує, як і коли виникли театральні традиції Києва, а також почути про перші театри, їхніх корифеїв і сучасних майстрів сцени.

Дата та час: 16 липня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням.

Звертаємо увагу, реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!