Київ

У Києві зробили безкоштовним екскурсію-квест 3D-музеєм у родинному будинку Ігоря Сікорського

707 0
Тут можна буде роздивитися перші моделі літака й гелікоптера Ігоря Сікорського, потрапити всередину розкішної оселі. Також віртуально можна побувати у всіх кімнатах та пройти захопливий квест.
Скріншоти з квест-екскурсії

Скріншоти з квест-екскурсії

У Києві створили безкоштовний онлайновий 3D-музей у родинному будинку Ігоря Сікорського. Museum Sikor Sky об'єднав віртуальний музей-хаб, платформу гейміфікації історико-культурного і науково-технічного контенту. Цей проєкт у 2020 році реалізувала ГО “Креативна Україна” при фінансовій підтримці “Українського культурного фонду”.
 
Відкриття в Україні музейної вебплатформи на базі оцифрованого київського Будинку Сікорських – пам’ятки історії національного значення та місця народження генія світової авіації – започатковує унікальне об’єднання авіакосмічних музеїв світу.
 
 
Організатори кажуть, що така платформа, через віртуальний візит до колиски гелікоптера Sikorsky на вулиці Ярославів Вал, 15-б, презентуватиме Україну та Київ. Усередині Museum Sikor Sky вже можливо буде побачити піонерів авіації та їх винаходи, відкрити за дверима цифрового світу інші музейні простори, що приєдналися до проєкту.
 
Поблукати віртуальним музеєм авіації і модерну та пройти захопливий квест, відповідаючи на тематичні питання з історії та мистецтва можна за посиланням.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!