Політична реклама

Cвяткового параду у Львові завтра не буде

1433 0
Завтра у Львові, замість святкового параду, відбудеться хода за єдність України.

Завтра, о 11.00 год від пл. Галицької (пам’ятник Адаму Міцкевичу) стартує хода «За єдність України», повідомили у прес-службі Львівської міськради. Захід пройде в підтримку українців на Сході України.

Розпочнеться хода з проголошення поезії Тараса Шевченка, адже цього року Україна святкує 200-річчя Тараса Шевченка. Буде виконано Гімн України. Усі учасники ходи пройдуть на пл. Ринок, де також заспівають державний Гімн та гімн Європи, проведуть дитячий флеш-моб. Всіх, хто хоче долучитись до ходи, запрошують приходити. В ході не братимуть участь король та королева, не буде також підняття штандарту на вежі Ратуші.

Після ходи у Ратуші від імені громади міста Львова буде вшановано найактивніших львів’ян, також буде присвоєно звання «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста Львова».

Також буде вручено сертифікати на отримання квартири у новозбудованому будинку на вул Науковій чотирьом сім’ям, родичі яких загинули під акцій протесту в Києві на Майдані.

Нагадаємо, з приводу святкування Дня міста активна громадськість Львова звернулася до міського голови Андрія Садового з пропозицією скасувати або внести зміни до програми святкування Дня міста. Відповідне звернення львів'яни написали через події на Південному Сході України.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!