DayLook у Львові

3074 4
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

СЕРГІЙ, 24 роки, львів’янин.

"Обираю одяг собі сам. Просто одягаю те, що мені до вподоби. Немає якихось улюблених кольорів.

Із зірок чи відомих людей мене ніхто не надихає, не копіюю чиїхось вбрань. Обираю за своїми внутрішніми почуттями, за настроєм, за інтуїцією.

Купую одяг завжди у різних магазинах, придивляюсь, приміряю, що припаде до душі те і купую". 

Про попередню нашу героїню, яка полюбляє американське преппі читайте тут


Читайте також:
23 Вересня, 2014 23:51
=/ не маю нічого проти конкретного хлопця, я лише висловлюю своє "фе" до редакції, яка не має бажання враховувати зауваження чи побажання своїх читачів
23 Вересня, 2014 23:37
=/ мене дивують люди,котрі єдиним мотивом вважають заздрість.
Не розумію, для чого постити "луки",які ми й так щодня навколо бачимо. Невже вам самим не цікаво було б бачити людей, одягнених не як вся "маса" на вулиці, які мають свій стиль, не схожий до більшості? І це далеко не має бути ексцентричність, не треба думати настільки вузько, шановний(а).
23 Вересня, 2014 17:46
Jess А, як на мене, симпатичний хлопчик. Стиль - це не завжди ексцентричність) Може, ви просто по чоловічому заздрите, що не сфоткали вас?
23 Вересня, 2014 15:50
=/ скажіть,ви хоть стараєтесь з натовпу вибрати когось ЦІКАВОГО, чи тупо хватаєте першу зустрічну людину і фотографуєте?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!