Де отримати допомогу і тимчасову домівку переселенцям та військовим. Пояснення

1022 0
ЦНАПи працюють як Центри турботи в 120 населених пунктах, і цей перелік розширюється.
Фото: infoprostir.te.ua

Фото: infoprostir.te.ua

У 14 областях України в центрах надання адміністративних послуг можна отримати допомогу та тимчасову домівку. Про це повідомили у Телеграмі застосунку «Дія». ЦНАПи працюють як Центри турботи в 120 населених пунктах, і цей перелік невпинно розширюється.

У такому ЦНАПі можна отримати речі першої необхідності та тимчасовий прихисток. Дізнатися, де саме працює Центр турботи, можна через чат-бот @turbotnyk_bot.

Читайте також: Храми Львова готові надати підвальні приміщення під укриття. Перелік та адреси

«Центри турботи приймають усіх, кому потрібна допомога, – переселенців, бійців територіальної оборони та військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що чат-ботом скористалися вже понад 30 тисяч українців.

Нагадаємо, після російського вторгнення чимало підприємців почали допомагати українській армії та переселенцям. Тvoemisto.tv вирішило розповідати про ініціативи бізнесу та яку допомогу вони надають країні у час війни. Про низку ініціатив від бізнесу читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!