Департамент поводження з відходами у Львові отримав нового керівника

1171 0
До цього вона була керівницею ЛКП «Лев», а також позаштатною радницею Львівського міського голови з питань поводження з тваринами у місті.

Оксана Кошак очолила департамент з питань поводження з відходами Львівської міської ради. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

До цього з 2016 по 2020 рік вона була керівницею ЛКП «Лев», а також позаштатною радницею Львівського міського голови з питань поводження з тваринами у місті та керівницею відділу організації роздільного збору органічних відходів ЛКП «ЗЕЛЕНЕ МІСТО».

Читайте також: Дім, де вчать довірі. Оксана Кошак про ЛКП Лев та жіноче лідерство

Нагадаємо, що на початку року депутати Львівської міської ради затвердили загальну чисельність ради та виконавчих органів і скоротили кількість працівників із 1970, як пропонував міський голова, до 1 710 осіб. Так, департамент з питань поводження з відходами мали реорганізувати в управління.

Для довідки

Оксана Кошак народилася у Львові у 1982 році. Має вищу економічну освіту – у 2002 році закінчила Львівський банківський інститут Національного банку України, спеціаьність: Економіка і підприємництво «Облік та аудит».

Досвід роботи

2002-2003 рр. – торговий представник ТзОВ ГОЛОГОРИ, м. Львів

2004-2006 рр. – керівник торгового відділу ТзОВ ІНТЕРГРУП, м. Львів

2006-2016 рр. – Корпорація DANONE, ТзОВ з ІІ НУТРИЦІЯ-УКРАЇНА (2006-2009 рр. — територіальний менеджер Західного регіону):

2009-2012 рр. – регіональний менеджер Західного регіону;

2012-2016 рр. – керівник групи продажу Центрального регіону.

2016-2020 рр. – директор ЛКП «ЛЕВ»

з 12.05.2020р. – позаштатний радник Львівського міського голови з питань поводження з тваринами у місті Львові

2020-2021р.р. – керівник відділу організації роздільного збору органічних відходів ЛКП ЗЕЛЕНЕ МІСТО

з 18.08.2021 року – директор департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради.

Діяльність

  • співрозробник проекту Закону України «Про реєстрацію та ідентифікацію домашніх тварин»
  • експерт-доповідач з питань поводження з тваринами на форумах, семінарах, лекціях
  • учасник та співкоординатор впровадження в освітню програму Львова уроків гуманного поводження з тваринами «Маленький принц «Львів, що любить тварин»
  • автор Ухвал «Про регулювання чисельності безпритульних тварин», «Правила утримання та поводження з тваринами», співавтор Ухвали «Про створення інфраструктури для вигулу собак»
  • консультант з питань поводження з тваринами для органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, громадських організацій
  • у 2017 році році отримала почесне звання Найкращий господарник року у вирішенні соціально-економічних питань відповідно до постанови презиції ЦК Профспілки України
  • фахівець з залучення бізнесу, міжнародних партнерів до допомоги у реалізації проектів змін та запровадження міжнародних інноваційних рішень для України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!