Політична реклама

Дітям з малозабезпечених сімей у Львові подарують "Квиток для успіху"

1395 0
«Квиток до успіху» - це соціальний проект, метою якого є надання обдарованим дітям з малозабезпечених сімей шансу на краще майбутнє. Проект відбувається за ініціативи бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей» та за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Учасники проекту отримають можливість стажуватись на підприємствах учасників Бізнес-клубу, яких вже налічується більше 400, інформує прес-служба Львівської міськради. Також вони матимуть підтримку при вступі та фінансування у ВНЗ, допомогу при працевлаштуванні, будуть залучатись до бізнесових та соціальних проектів як волонтери.  

 «Найважливішими аспектами цього проекту є його довготривалість та індивідуальний підхід до кожної дитини. Це дає змогу отримати насправді високі результати та втілити очікування від соціальної ініціативи в реальності. Якщо ви знаєте обдарованих дітей віком 14-16 років із сімей, у яких обмежені фінансові ресурси, повідомте їм про цей проект. Наш проект надає підтримку своїм учасникам до досягнення ними віку 23 років. Для дітей ми проводимо навчально-розвиткові програми із особистої ефективності, допомагаємо у виборі професії та отриманні кращого рівня навчання», - розповідають організатори.

Додаткова інформація за телефоном: (097) 48 10 257 Наталія Панчишин, координатор проекту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!