Для бібліотеки Артемівська у Львові зібрали 1 400 українських книг

1857 0
У Львові активісти зібрали для бібліотеки міста Артемівська (Донецька область) 1 400 книг. Книги збирали на книжковому ярмарку Форуму видавців та у кав’ярні «Кавова мануфактура». Найближчим часом їх відправлять на Схід.
Фото Отара Довженка

Фото Отара Довженка

Про це розповідає ініціатор акції зі збору книг Отар Довженко. З його слів, крім книг люди приносили журнали, компакт-диски тощо.

«Щоправда, деякі книжки, які приносили старі люди, у поганому стані, але то вже на розсуд бібліотеки - що з тим робити. Поза тим, є унікальні екземпляри, наприклад, ілюстрована кольорова енциклопедія Трипілля вагою в декілька кілограмів, кілька повних комплектів Толкіна тощо», – пише Отар Довженко на Facebook.

Зараз книги пакують та готують до транспортування.

Організатори акції додають, що всі охочі з інших міст України можуть надіслати українські книги до бібліотеки Артемівська.

84500 Artemivsk Donetsk region

Artema street, 28, Central library

Центральна бібліотека, вул. Артема,28

м. Артемівськ, Донецька обл., Україна 84500


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!