Для допомоги армії у Львові проведуть другий гаражний розпродаж від зірок

2568 0
30-31 серпня львів’ян вдруге запрошують взяти участь у гаражному розпродажі, зібрані кошти з якого буде витрачено на потреби бійців у зоні АТО.
Фото: gentleninja.com

Фото: gentleninja.com

Захід відбуватиметься на території Палацу Мистецтв за адресою вул. Коперника, 17 з 14:00 до 20:00.

Гостям розпродажу запропонують придбати багато різних корисних речей, взяти участь у аукціоні лотів від зірок українського шоу - бізнесу та різноманітних майстер-класах, також на події працюватимуть аніматори, які розважатимуть дітей, повідомила ZAXID.NET активістка громадського формування «Рабів до раю не пускають» Світлана Марковська.

«Ми запропонуємо гостям акції цікаві лоти від українських зірок, наприклад, ремінь та браслет від Руслани, футболку від Віктора Павліка, сценічні костюми від Лілі Ваврін та Вови зі Львова», – розповіла Світлана Марковська.

Також на аукціоні  діткам запропонують майстер - клас з плетіння косичок, а дорослих навчать наносити тату.

Читайте також: Львів'янам робитимуть патріотичне фото в обмін на допомогу армії 

Світлана Марковська також повідомила, що на кошти , виручені від розпродажу буде закуплено все найнеобхідніше бійцям 24 механізованої залізної бригади, 80 аеромобільної бригади, та батальйону Національної гвардії 4114 та А 2902.

«Усю допомогу активісти передадуть «з рук в руки» силовикам у зоні АТО, фото та фінансові звіти будуть надані одразу після події», – розповіла Світлана.

На попередньому гаражному розпродажі, який було проведено зусиллями активістів ГФ «Рабів до раю не пускають» 8 серпня, вдалось зібрати 17 841 грн. Всі кошти втратили на закупівлю амуніції та спеціальних пристроїв для військових у зоні АТО. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!