Для Львівського історичного музею обрали нового директора

2319 0
Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Львівський історичний музей» став Роман Чмелик. Про це повідомляють у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
фото: liberation-history.virtual.ua, loda.gov.ua

фото: liberation-history.virtual.ua, loda.gov.ua

«Відповідне рішення ухвалила під час засідання конкурсна комісія з проведення відбору кандидата, – розповідає директор департаменту Христина Береговська. – Департамент з питань культури, національностей та релігій вітає Романа Чмелика та бажає йому творчого піднесення та плідної праці».

На засіданні претенденти на посаду керівника Історичного музею презентували свої програми діяльності та розвитку підприємства, після чого відбулося обговорення і голосування. Романа Чмелика підтримали 7 із 9 членів комісії.

Нгадаємо. 6 травня, розпочала роботу конкурсна комісія для проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директорів комунальних закладів Львівської обласної ради «Львівський історичний музей» та «Львівський палац мистецтв». На посаду директора «Львівського історичного музею» претендує дев’ятеро осіб, а «Львівського палацу мистецтв», – четверо. Директором «Львівського палацу мистецтв»  минулого тижня призначили Гнатковского Юрія Олександровича, який до цього часу був в.о. директора цього ж таки музею.

Довідка. Роман Чмелик працював директором Музею етнографії і художнього промислу, в.о. віце-президента Українського національного комітету ІСОМ, кандидат наук. Народився 1962 року у Львові. У поліграфічному інституті ім. І. Федорова здобув фах журналіста. У музеї етнографії працює з 1986 року. Роман Чмелик у Facebook.

Читайте також: Без тепла нема добра: як палац мистецтв у Львові бореться за встановлення котельні?

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!