Політична реклама

Для в`їзду у країни Шенгенської зони однієї польської шопінг-візи мало

2035 2
Із польською шопінг-візою потрапити в інші держави Шенгену можна, але лише теоретично – можливі непорозуміння, пишуть "Волинські новини".

Шенгенська віза типу С дає право в’їзду у всі країни Шенгенської зони. Але, як зазначає Генконсул Республіки Польща у Луцьку Марек Мартінек, кожна з 25 держав дає таку візу для в’їзду на свою територію. Прикордонники тих держав контролюють переміщення через кордон так званих третіх осіб.

«Тому, якщо із шопінг-візою до Польщі їдете до чехів, то мусите мати якийсь документ, який підтверджує мету в’їзду, наприклад, резервацію готелю в Чехії. Великою помилкою громадян України є те, що вони їдуть до інших держав без підтвердження мети», – коментує Мартінек.

Прикордонні служби можуть не впустити «шопінг-туристів» до себе і, окрім того, внести їхні імена до інформаційної системи Шенген, що унеможливить отримання візи протягом наступних п’яти років. Особливо прискіпливими у цьому є німецькі стражі закону.

Джерело: "Волинські новини"


Читайте також:
17 Квітня, 2012 08:43
Den Вумная какая попала..)))
19 Грудня, 2011 14:26
nina Nu zvychajno, shcho zamalo!!! Ce g vnytrishnja polska viza! Navit by ne podumala, shcho e htos, hto cjogo ne rozumie!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!