До вівторка у Львові облаштують зупинку біля Привокзального

1744 0
Роботи з облаштування трамвайних зупинок для трамваю №11 біля Привокзального ринку – навпроти вул. Городоцької, 155 планують закінчити до 8 липня.

 «Для забезпечення вимог до облаштування трамвайних зупинок, ми зміщуємо колію у сторону міжколійного простору з обох боків навпроти центрального входу у Привокзальний ринок», – пояснив головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Нагадаємо, трамвайний маршрут №11 був введений з червня 2013 року зі сполученням Головний залізничний вокзал - Генеральне консульство Республіки Польща через центр міста. З січня 2014 року кінцеву зупинку було змінено із Головного вокзалу на ТЦ «Скриня». Відповідне рішення на підприємстві прийняли у зв’язку з тим, що на залізничний вокзал курсує одразу декілька трамвайних маршрутів, а у районі приміського вокзалу електротранспорт не курсує, хоч і має на те комунікаційні можливості.

Зараз 11 трамвайний маршрут: Академія мистецтв – пл. Соборна – вул. Вітовського – вул. Київська – вул. Городоцька – Трамвайне депо (ТЦ «Скриня») – вул. Городоцька – вул. Київська – вул. Вітовського – Академія мистецтв.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!