До вулиці Льва та Пішої пропонують прокласти велодоріжку. Схема

2216 0
Вартість велодоріжки на вул. Пішу коштуватиме 441 тис грн, а варіант з проходженням на вул. Льва — 1 млн 318 тис. грн.
фото: lviv.com

фото: lviv.com

Велосипедну доріжку, яку проклали на території Меморіалу Героїв Небесної Сотні на вул. Кривоноса, пропонують продовжити в бік вул. Пішої та в вул. Льва. Про це повідомили під час апаратної наради ЛМР сьогодні, 4 вересня.

Читайте також: Що примирить водіїв, велосипедистів та пішоходів у Львові

«Ми подали передпроектні пропозиції. Велосипедна доріжка від Меморіалу далі наразі облаштована як ґрунтова. Є дві версії щодо продовження цієї доріжки. Одна з них є ланкою вже готового проекту, котрий зробили давно — провести велодоріжку через сади-городи. Ця територія є міська. Друга версія, яка має свої переваги та недоліки, — це пройти через територію школи, але внизу є яр, який школа не культивує. Так ми зможемо вийти на вул. Льва», — каже директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Проект виготовлятиме «Інститут просторового розвитку», саме ж виконання робіт пропонують перенести на 2020 рік. Вартість велодоріжки на вул. Пішу коштуватиме 441 тис грн, а варіант з проходженням на вул. Льва — 1 млн 318 тис. грн.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, що цього року у Львові прокладають велодоріжки та реконструюють суміжні хідники Додамо, на вулиці Сихівській,  Княгині Ольги та проспекті Чорновола.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!