Дощ і пориви вітру. Якою наступного тижня буде погода у Львові

2101 0
Завтра, 21 лютого, у Львові вдень падатиме дощ, місцями також з мокрим снігом.
Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

21 лютого погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Данією. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

Відтак, у понеділок, 21 лютого, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі істотних опадів синоптики не передають, а вдень падатиме дощ, місцями з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг буде ожеледиця. Вітер південно-західний, від 9 до 14 м/с, пориви від 15 до 20 м/с. Температура вночі становитиме 1 – 3° тепла, а вдень  5 – 7° тепла.

У Львівській області буде також хмарно з проясненнями. Синоптики істотних опадів вночі не передають, однак вдень падатиме дощ, місцями також з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг буде ожеледиця. Вітер південно-західний, від 9 до 14 м/с, пориви від 15 до 20 м/с. Температура вночі становитиме 0 – 5° тепла, а вдень  3 – 8° тепла.

Читайте також: Львівські бабаки спрогнозували, коли прийде весна

22 лютого, у вівторок, буде хмарно з проясненнями та без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, від 9 до 14 м/с. Температура вночі становитиме 0 – 5° морозу, а вдень 3 – 8° тепла.

23 лютого, у середу, в області буде також хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, а вдень синоптики передають мокрий сніг та сніг, на дорогах ожеледицю. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, від 9 до 14 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу,  вдень 1 – 6° тепла.

24 та 25 лютого синоптики істотних опадів не прогнозують, лише вночі 24 лютого невеликий сніг. Вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, від  5 до 10 м/с. Температура 24 лютого вночі становитиме від 4° морозу до 1° тепла, а вдень 2 – 7° тепла. 25 лютого вночі 1 – 6° морозу, вдень 5 – 10° тепла. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!