Другий тестовий рейс потяга Київ-Львів-Перемишль завершився успішно. Відео

3669 0
Електропотяг ЄКР-1 «Тарпан» виробництва Крюківського вагонзаводу вдало добрався до польського Перемишля, виконавши другий тестовий рейс українських швидкісних поїздів в це місто.
фото: Facebook / Karol Gajdzik

фото: Facebook / Karol Gajdzik

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію представника польської залізничної групи Кароля Гайджіка в Facebook. Потяг прибув на вокзал в Перемишлі о 1:45 за місцевим часом.

«Не дивлячись на ожеледь і температуру мінус 8 воно того варте – дочекатися залізничне диво «Тарпан», – пишуть поляки.

Нагадаємо, 18 грудня відбувся перший тестовий рейс поїзда інтерсіті «Київ – Перемишль». Поки без пасажирів. Потяг успішно дістався пункту призначення в Польщі.

«Про продовження маршруту поїзда Інтерсіті «Київ – Львів» до польського міста Перемишль повідомив нещодавно голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун: «Підтверджую, з 23-го грудня плануємо запустити швидкісний поїзд Інтерсіті+ за маршрутом Київ-Львів-Пшемишль. Ходитиме щоденно, увесь рік. Зі столиці поїзд відправлятиметься вранці приблизно о 7:00 год. і за 6,5 годин прибуватиме до Польщі. Майже відразу – у зворотному напрямку. Планується, що митний контроль відбуватиметься під час руху поїзду».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!