Екоіграшки, різдвяні прикраси, чай та солодощі. Прості ідеї подарунків на Миколая

1422 0
Тvoemisto.tv пропонує підготуватись до свята Миколая і обрати для рідних і друзів подарунки, частина від вартості яких піде на благодійність.
ФОТО: KSOO.COM

ФОТО: KSOO.COM

Зробив тато

Чудовим подарунком до Дня Святого Миколая можуть стати іграшки та аксесуари з екологічно чистої сировини. Сьогодні таку крафтову продукцію у Львові пропонує компанія «Зробив тато». Їхня основна спеціалізація – ялинкові прикраси та різдвяні елементи декору з фанери.

Купуючи набір ялинкових прикрас-ведмедиків, ви долучаєтесь до акції, де 50% з кожного набору йде на потреби Львівської обласної дитячої клінічної лікарні Охматдит. 8 іграшок в полотняному мішечку коштуватимуть 250 грн, а різдвяній вертеп-розмальовка «Вифлиємська ніч» – 298 грн.

Усі вироби повністю натуральні, а отже – безпечні, навіть якщо покриті фарбою. Замовити їх можна на сайті.

Набір для Юрчика Клюса

Львів’ян запрошують долучитися до благодійної ініціативи від 9 Куреня УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької. Зокрема, охочі допомогти Юрчику Клюсу зі СМА можуть придбати набори для створення різдвяних прикрас – віночка, зірки, павука тощо.

Є, наприклад, майстерка під назвою «Різдвяний павук». У цю коробку входить заготована солома відповідних розмірів, нитки та голки для скріплення, кутасики та солом’яна сніжинка для декору та відеоінструкція.

Можна також зробити різдвяну зірку для своїх вертепів і не тільки. У такий набір входить зірка з фанери діаметром 44 см, палиця, усі необхідні деталі для того, щоб прикріпити зірку до палиці, фарби і пензлик, декоративні елементи,  зразки для розмальовування зірки та проста відеоінструкція.

Детальна інформація про кожну коробочку є на сторінці 9 Куреня УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької. Для замовлення потрібно написати в коментарях під майстеркою, яку хочете придбати. Коробка з матеріалами коштуватиме від 230 до 500 грн. 

Горіховий дім

Ще один смачний подарунок до Дня Святого Миколая – печиво від «Горіхового дому». Купуючи солодощі тут, ви даєте шанс на нове життя жінкам, які опинилися у кризі, адже 40% від прибутку пекарня скеровує на соціальні проєкти Фонду Горіховий дім, зокрема на утримання Центру інтегральної опіки для жінок, які опинилися у кризових ситуаціях.

Наприклад, є набір, що складається з мигдалевих зірок, горіхового безе з молочним шоколадом, шоколадним та імбирним пряниками за 250 грн, а є – з горішків, пісочного з джемом, трюфельним, вівсяним та смугастим печивом за 170 грн. Їх та інші десерти з пекарні «Горіховий дім» можна замовити і придбати на пр. Шевченка, 9 або на сайті.

Чай «Майстерні мрії»

Майстерня Мрії – це натуральний карпатський чай, кошти з продажу якого спрямовуються на центр для молоді з ментальною інвалідністю.

«Ми створюємо те, у що віримо: якісний продукт і зміни в країні одночасно. Бо знаємо, що в диких травах є сила, а в людях є добро», – кажуть у Майстерні.

Так, можна придбати чай в пакуванні по 30, 40 та 80 грамів. Пропонують на вибір упаковку із замком типу зіп-лок або ековаріант пакування (торбинка з крафтового паперу). А чай з серії «Хаменерій» запакований в скляну банку, яку виготовляємо власноруч. У Майстерні переробляють скло, щоб створити красиве і функціональне пакування та подбати про довкілля. Вартість від 65 грн і замовити можна на сайті.

Фото із соціальних мереж


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!