Фільм тижня у Львові: «Попелюшка»

4943 1
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду всім відому із дитинства історію, що містить у собі елементи драми, мелодрами та фентезі. Казка «Попелюшка» екранізована студією «Дісней» в українському прокаті з 5 березня до 1 квітня.

Головна героїня фільму – добра красуня Елла. Зовсім нещодавно вона втратила маму. Батько вирішив одружитися вдруге і Елла в усьому його підтримує, намагається налагодити добрі стосунки з мачухою леді Тремейн та її доньками Анастасією та Дрізеллою. Невдовзі гине і батько дівчини, а новоспечені родички відносяться до неї далеко не так, як хотілося б. У самий відповідальний момент на допомогу приходить фея-хрещена.

Перезняти казку «Попелюшка» студія Дісней запланувала ще 2012 року. Перш ніж стати до зйомок, працювали над проектом більше року. Спершу режисером міг стати Марк Романек, проте його погляд на атмосферу казки не влаштував продюсерів. Очолив знімальний процес Кеннет Брана. Головна роль могла дістатися Еммі Уотсон, проте вона відмовилась. Серед красунь, що претендували на роль Попелюшки, обрали англійку Лілі Джеймс.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: фентезі, драма, мелодрама, пригоди, сімейний. В головних ролях: Лілі Джеймс, Кейт Бланшетт, Річард Медден, Хелена Бонем Картер, Хейлі Етвелл, Стеллан Скарсгард, Холлідей Грейнджер, Софі Макшера. Режисер: Кеннет Брана. Сценарій: Алін Брош МакКенна, Кріс Вайц. Тривалість: 105 хв.

Фільм можна переглянути до  01 квітня  у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
13 Березня, 2015 22:05
Наталія В королевстві принца всі прапори жовто0блакитні, форма нацгвардії так само. Голлівуд наш!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!