Фільм тижня у Львові: «Вибір»

2285 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду екранізацію роману Ніколаса Спаркса «Вибір».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Ветеринар Тревіс Паркер упевнений, що серйозні стосунки не для нього. Довгі роки він залишався непохитним у цьому своєму переконанні. Поки по сусідству не оселилася Габбі – скромна та чарівна студентка. Із кожним днем сусіди все більше часу проводять разом. Але чи стане їм сміливості для кроку назустріч одне одному? Адже Габбі зв'язують давні стосунки з лікарем із місцевої клініки. А Тревіс мусить для себе вирішити: залишатися вірним своїм принципам чи подолати стереотипи, які склалися.

Мелодрама «Вибір» – екранізація однойменного роману Ніколаса Спаркса, виданого 2007 року. Картину знято дворазовим номінантом на премію «Оскар» Россом Кацом. У більшості своїх фільмів Кац виступав як продюсер. Ця картина – друга його режисерська робота на великому екрані. Крім Ніколаса Спаркса («Щоденник пам'яті», «Поспішай кохати»), в написанні сценарію брав участь Браян Сайп. Зйомки фільму відбувалися восени 2014 року в Північній Кароліні.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: драма, мелодрама. У головних ролях: Бенджамін Уокер, Тереза Палмер, Меггі Грейс, Олександра Даддаріо, Том Уілкінсон, Том Веллінг. Режисер: Росс Кац. Сценарій: Брайан Сайп, Ніколас Спаркс. Тривалість: 111 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!