Головну алею парку «На валах» відновлять до кінця травня

2551 0
Тут продовжують капітальний ремонт, який розпочали торік.
фото: photo-lviv.in.ua

фото: photo-lviv.in.ua

«Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі. Також буде проведено додаткову нараду щодо освітлення парку. Роботи проводить шляхово-ремонтне підприємство району», – повідомив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Читайте також: 8 громадських просторів, які з'являться у Львові цьогоріч. Візуалізація 

За словами Олександри Сладкової, начальниці відділу ЛКП «Інститут просторового розвитку» ЛМР, ремонтні роботи у парку розпочалися восени минулого року. Зараз роботи продовжили: роблять водовідведення з неї і ремонт лавок.

Читайте також: Із двох центральних вулиць Львова приберуть автомобілі 

«Лавки встановлять ті, які колись були на пр. Свободи. Їх повністю відреставрують новим деревом. Вважаю, що це найкращий зразок лавок які є у Львові. Вони зручні, міцні та вандалостійкі», – розповіла Олександра Сладкова.

Також, як повідомили в управлінні молоді та спорту ЛМР, у парку «На валах» буде облаштовано майданчик для гри в петанк, відновлено баскетбольний майданчик та скейт-майданчик, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Роботи планують завершити до кінця травня.

Опублікувала Марічка Мишок,
візуалізація: прес-служба ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!