Громадський простір біля церкви Покрови у Львові облаштують за 1,4 млн грн

1580 0
На другому етапі тут встановлять лавки, висадять травники та дерева.

Личаківська районна адміністрація оголосила тендер облаштування громадського простору «Покровська площа» перед храмом Покрову Пресвятої Богородиці на вул. Личаківській,175. Про це йдеться на сайті Prozorro.

Покровська площа в різні роки

Оновити площу мають до кінця 2021 року. Як раніше у коментарі Tvoemisto.tv розповів активіст району Олег Котис, спершу на площі проведуть земляні роботи, відреставрують сходи, підведуть комунікації, а також додаткове освітлення. 

На другому етапі тут встановлять лавки, висадять травники та дерева. Проєкт Покровської площі подавали, як великий, два роки тому. Тоді була ідея зробити на території сухий фонтан, однак перемогти не вдалося.

Додамо, що навколо площі Львівська міськрада, згідно з генпланом Львова, хоче побудувати квазі-кільце, яке частково захопить і територію громпростору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!