Кабмін подав апеляцію на рішення суду про відсторонення Уляни Супрун

1868 0
Її розгляд запланований на 11 лютого.
фото: Даниїл Тюрін

фото: Даниїл Тюрін

Міністерство юстиції від імені Кабінету міністрів подало клопотання про скасування рішення Окружного адмінсуду суду про відсторонення від роботи Уляни Супрун. Про це виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я повідомляє у своєму Twitter. Розгляд апеляції запланований на 14:00 11 лютого в Окружному адмінсуді Києва.

Читайте також: Конфліктуйте і не бійтесь відповідальності. Поради молоді від Уляни Супрун

 

Також Уляна Супрун каже, що її тимчасове відсторонення від роботи блокує постачання медикаментів у регіони, зокрема вакцин та ліків для важкохворих людей, адже лише вона може підписувати необхідні документи.

Нагадаємо, 5 лютого Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки міністра охорони здоров'я. Відповідний позов подали представники Радикальної партії Олега Ляшка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!