Книга «Привид з Валової» Андрія Кокотюхи: як потрапити на презентацію

3574 0
«Привид з Валової», нову книгу з циклу ретророманів про Львів, презентує у Львові письменник Андрій Кокотюха.
фото:  Микола Кравцов; exclusive-style.kiev.ua

фото: Микола Кравцов; exclusive-style.kiev.ua

Ряд презентацій пройде у Львові пройде з 16 по 17 квітня.
 
«Привид з Валової» - друга книжка серії «Ретророман». Події відбуваються у Львові, надворі 1909 рік. Страшна та дивна смерть сталася у місті в будинку, де повір’ями блукає привид Чорної пані та збирає всі душі, що їй трапляться. 
 
В цій книзі можна знайти не тільки захоплюючий сюжет, а й історію однієї з культурних столиць нашої України, наголошують організатори. 
 
На презентаціях будуть представлені також інші видання письменника, зокрема, перша книга з серії ретророманів «Адвокат з Личаківської» та історичний роман «Київські бомби».
 
Графік презентацій: 
 
- кав’ярня «Штука» - 16 квітня о 19:00 за адресою Котлярська, 8;
- Львівська обласна науково-медична бібліотека - 17 квітня о 12:00 за адресою Руська, 20;
- книгарня «Літера» - 17 квітня о  18:00 за адресою вул. Шевська, 6.
 
Довідково
 
Андрій Кокотюха - автор великої кількості художніх, документальних та науково-популярних книжок, його праця налічує 50 романів, 15 з яких вийшли друком у видавництві «Фоліо». За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продаж в Україні.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!