Коли у Львові відкриють ялинку: програма

4110 0
Вже у цю п’ятницю, 18 грудня, у Львові стартує новорічно-різдвяна програма. Її початком стане запалювання ялинки в центрі міста.
Фото: facebook.com/Igor Zinkevych

Фото: facebook.com/Igor Zinkevych

Як повідомили в управлінні культури ЛМР, цікавинкою цьогорічного відкриття новорічної ялинки стане світлове 3D-шоу. Сама ж ялинка буде оформлена у патріотичних синьо-жовтих кольорах. ЦЕ буде як і у вигляді іграшок на ялинку, які спеціально розфарбують відповідним чином, так і в освітленні. Планується, що гірлянди звисатимуть горизонтально, тож освітлення буде в кольористиці національного прапора.

Окрім 3D-мапінг шоу, в програмі запланований виступ музичного колективу «Курбаси», а також привітання від найкращих читачів бібліотек Львова – ці заходи стануть частиною відкриття головної ялинки міста, яке об’єднали з початком роботи Різдвяного ярмарку.

Центральна ялинка сягає 18 метрів у висоту. Привезли дерево в понеділок. Ялинку прикрасять минулорічними дерев’яними іграшками, які були виготовлені у школі ім. О. Новаківського, дерев’яними іграшками, які докупили цього року за кошти спонсорів.

Вартість самої ялинки становить 7486 грн. Дерево привезли з Дрогобицького лісгоспу.

Початок урочистих заходів у п’ятницю, 18 грудня, з 16:30 год.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!