Коли Україна матиме безвізовий режим з ЄС

2324 0
Президент України Петро Порошенко знову наголошує, що Україна очікує на рішення про безвізовий режим з Європейським Союзом на саміті «Східного партнерства» у травні в Ризі.

Про це він заявив під час спільної з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель прес-конференції в Берліні, повідомляє УНІАН.

«Дуже важливе рішення, яке там має бути прийнято, це рішення про надання безвізового режиму для України. Ми зі свого боку робимо все можливе, щоб якісно підготуватися до цього саміту, і розраховуємо на підтримку всіх 28 країн-членів ЄС», – сказав Порошенко.

Читайте також: Чому до літа 2015 року Україна не матиме безвізового режиму з ЄС?

Як повідомлялося раніше, президент України Петро Порошенко заявив, що домовився з Верховним представником Європейського Союзу у закордонних справах та політиці безпеки Федерікою Могеріні, що процес лібералізації візового режиму між Україною та Євросоюзом буде завершено до Ризького саміту, який відбудеться в травні 2015 року.

Читайте також: Біометричний паспорт у Львові: коли і за скільки?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!