Коронавірус у Львові: 8 нових підозр, два негативні тести

2833 0
Загалом медики перевіряють 36 пацієнтів.
фото: gazeta-misto.te.ua

фото: gazeta-misto.te.ua

Уночі у Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували ще вісьмох пацієнтів із підозрою на коронавірус. Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: Коронавірус і карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Загалом на Львівщині було 38 підозр на захворювання коронавірусною інфекцією, із них 30 пацієнтів перебувають в інфекційній лікарні у Львові, а шість – лікуються вдома, ще у двох аналізи виявились негативними.

«До інфекційної лікарні госпіталізували 6 осіб з Жовківського району та Львова. Інші двоє хворих – із Бузького району та Львова перебувають на самоізоляції. Серед цих восьми осіб є діти 2011 та 2016 року народження. Пацієнтів обстежують, аналізи на COVID-19 відберуть, після чого їх відправлять у Київ», – каже заступник директора обласної інфекційної лікарні Ігор Берник.

Усього на Львівщині повідомлялось про 44 підозри на коронавірус, із них у чотирьох людей діагностували грип, а у чотирьох результати аналізів виявились негативними. Нині на Львівщині є 36 підозр на коронавірус. Стан усіх пацієнтів стабільний.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!