Кошти на армію можна переказати з «єПідтримки»

1829 0
За минулу добу на українську армію зібрали майже 300 млн гривень.

Міністерство цифрової трансформації дозволить переказувати армії гроші, отримані вакцинованими українцями у межах програми «єПідтримка». Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Гроші з «єПідтримки» можна витратити на допомогу українській армії. Кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці «єПідтримки», — написав він на своєму Telegram-каналі.

Це можна зробити за посиланням

Також можна переказати кошти через програму, якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-банку. 

Читайте також: Українців закликають здавати кров для військових

Нагадаємо, що за одну добу надійшло майже 300 млн гривень (в еквіваленті) на спецрахунок Національного банку, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Кошти на нього надходили як від бізнесу та громадян України, так і від міжнародної спільноти (зокрема з країн ЄС, США, Канади, Британії тощо).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!