Кожному депутату Львівської міськради куплять iPad за 8 тисяч гривень

2810 0
Львівське комунальне підприємство «Міський центр інформаційних технологій» оголосило відкриті торги на закупівлю 65 планшетів для депутатів міськради. Про це повідомляють у Віснику державних закупівель. Очікувана вартість закупівлі – 525 тис. грн, тобто майже 8077 грн за планшет.
фото: dumskaya.net

фото: dumskaya.net

Для купівлі планшетів для депутатів міськради передбачено 640 тис. грн, повідомляють «Наші гроші». Ще у травні планували купити 66 планшетів: 64 – для депутатів та ще два резервних, на випадок поломки основних. Однак тепер вирішили купити на один менше. 
У 2015 році для членів виконкому Львівської міськради купили планшети по майже 2,2 тис. грн. 

У технічних вимогах до планшетів – діагональ 7,9 дюйма, 16 Гб пам’яті, операційна система iOS, тилова камера 5 Мп, що повністю відповідає характеристикам iPad mini 2 або 3. Водночас у техвимогах вказано, що можуть придбати і еквівалент. Окрім планшетів також куплять 65 чохлів Avatti Mela Y-Case (або еквівалент), виготовлених зі шкіри чи пластику, чорного або темносинього кольору.

Ціни на iPad mini 2 та iPad mini 3 починаються з 6400 грн та 8000 грн відповідно. Чохол, який прописаний у техвимогах, коштує ще мінімум 300-400 грн. Для участі в торгах постачальник має забезпечити наявність сервісного центру у Львові, гарантію 12 місяців, зв’язок з фахівцями з технічної підтримки по телефону, електронній пошті або факсу для отримання допомоги в вирішенні проблем. 

У коментарі для Tvoemisto.tv Юрій Лукашевський, в. о. начальника управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради наголошує, що планшети придбають для того, щоб кожен депутат мав можливість якісніше працювати, мати доступ до необхідних документів, постанов під час засідання. «Сьогодні не кожен депутат має можливість придбати необхідний для роботи планшет, –зазначає Юрій Лукашевський. – Нові планшети міські чиновники матимуть і у неробочий час, а у разі пошкодження будуть зобов’язані відшкодувати збитки».

Підготувала Оксана Лісна

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!