Ремонт інтернату та реставрація собору Святого Юра. Найбільші тендери Львівщини минулого тижня

1261 0
Цього тижня вартість найбільшого тендеру становить понад 43 млн гривень.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Минулого тижня (27 листопада – 1 грудня) на Львівщині оголосили понад 65 тендерів. Йдеться про оголошення на електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Tvoemisto.tv підготувало підбірку найбільших тендерів, які оголосили на тижні:

  • «Реконструкція житлових корпусів №2 та №3 КЗ ЛОР «Грушківський психоневрологічний інтернат» у Якторові» – КЗ ЛОР Грушківський психоневрологічний інтернат, вартість проєкту – 43 млн 480 тис. грн.

  • «Проект реставрації та реабілітації (ревалоризації) об'єктів комплексу Пам'ятки архітектури Національного значення XVIII ст. ох. №376 Архикатедрального Собору Св. Юра» – управління капітального будівництва Львівської ОВА, вартість проєкту – 31 млн 716 тис. грн. 

  • «Природний газ» – Національний університет «Львівська політехніка», вартість проєкту – 28 млн 472 тис. грн.

  • «Послуги з харчування дітей у закладах дошкільної освіти» – відділ освіти Червоноградської міської ради, вартість проєкту – 27 млн 940 тис. грн. 

  • «Послуги з організації гарячого харчування учнів у закладах загальної середньої освіти, учнів та дітей у навчально-виховних комплексах» – відділ освіти Червоноградської міської, вартість проєкту – 26 млн 144 тис. грн. 

Нагадаємо, що минулого тижня (20 листопада – 26 листопада) на Львівщині найбільший тендер вартував понад 81 млн гривень. Ознайомитися з оголошеними тендерами ви можете за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!