Політична реклама

Кримські студенти навчатимуться в ЛНУ

1451 0
Понад півсотні студентів із АР Крим навчатимуться у Львівському національному університеті імені Івана Франка

Кримчан забезпечать необхідними побутовими умовами для комфортного проживання у студентських гуртожитках, повідомляє прес-служба вишу.

Також на зустрічі із кримськими студентами обговорили певні кроки задля їхньої ефективної інтеграції в навчальний процес: потребу скласти академічну різницю, виготовлення документів (студентського квитка, нової залікової книжки, електронного читацького квитка).

Станом на 9 квітня 2014 року 54 студенти з АР Крим виявили бажання навчатися в університеті, з них 24 особи звернулися про допомогу з питань поселення в гуртожитках. Близько 10-15 звернень щоденно надходить на адресу приймальної комісії, де  їх  оперативно розглядають, аби у найкоротший термін допомогти молодим людям продовжити навчання у Львівському національному університеті імені Івана Франка. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!