Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

3073 0
Цих вихідних у Львові передивляємося Бетмена, слухаємо суміш органу з електронікою і чекаємо на прекрасні, прекрасні часи.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Музика

P.O.D. у Львові

Коли: 16.03; 19:00-22:00

Де: !FestRepublic.

Скільки: 1111-1400 гривень.

Американські рокери повертаються до України після шестирічної перерви. Більше того, вони ще й везуть новий альбом «Circles», що вийшов в листопаді минулого року. Гостями вечора також стане італійський гурт «Le Basour», які і розпочнуть суботній музичний вечір.

Сутінки Богів

Коли: 16.03; 19:00-21:00

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 50-150 гривень.

Найдовша та найтрагічніша опера з тетралогії Вагнера «Перстень Нібелунга». Опера, яку за розмахом та силою почуттів, навряд можна з чимось порівняти. Надія Величко спробує передати всю магію величної Скандинавії на не менш величному органі.

Фіолет. Акустика та вірші

Коли: 17.03; 18:00-20:00

Де: Центр Шептицького.

Скільки: 180 гривень.

Березневий акустичний тур соліста гурту «Фіолет» Сергія Мартинюка завітав до Львова. В рамках програми, співак не тільки виконує найкращі композиції гурту в акустиці, а й влаштовує власні літературні читання.

Орган та електроніка. Улла Крігул (Естонія)

Коли: 17.03; 19:00-20:00

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 50-150 гривень.

Цікаве поєднання класичного органного звуку і сучасних електронних бітів. Цей проект естонська виконавиця Улла Крігул за кордоном презентує вперше. Через це ще цікавіше, яке враження справить поєднання електронних технологій та традицій на українського глядача?

Кіно

Кіноніч Бетмен: Трилогія Крістофера Нолана

Коли: 16.03; 22:00-06:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 100 гривень.

Трилогія фільмів про Готем і Брюса Вейна. В ролі Джокера – неперевершений Гіт Леджер, за бетмена – Крістіан Бейл. Ніч не тільки для фанатів коміксів, а і для всіх фанатів хорошого кіно.

Те, Чого Ми Не Бачимо. Вибране з кінофестивалю Wiz-Art’18

Коли: 17.03; 17:00-19:30

Де: Центр Шептицького.

Скільки: Вхід вільний.

Директорка фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art презентуватиме в Центрі Шептицького добірку найкращих фільмів минулорічного фестивалю. В рамках програми покажуть сім стрічок з семи різних країн. Після показів, за традицією, будуть обговорення.

Вистави

Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи

Коли: 17.03, 18:00-21:00

Де: Перший театр на Гнатюка, 11

Скільки: 70-100 гривень.

Сцена Першого театру перетворюється у Відень кінця 50-х. Актори, граючи на сцені, не тільки задаються питаннями, а й спрямовують їх до глядача. Чи жертви насилля обов’язково мусять стати катами? Чи діти приречені на повторення помилок своїх батьків? Чи виховання – це система наказів і заборон, процес припасовування себе до обов’язкової норми? Як функціонує суспільство у стані повоєнної травми? Чи єдиним його захистом є творення міфів про себе самого? Замовчування і маніпуляції? І що станеться, коли міфи будуть піддані сумніву, а замовчуване буде вимовлено вголос?

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!