Політична реклама

Курс долара до кінця 2012 року буде стабільним - 8,0 +/-2%, - прогноз аналітиків

1756 0
Різні суспільно-економічні індикатори дозволяють прогнозувати, що валютний курс впродовж 2012 року в Україні залишатиметься стабільним - резюмував у своїй доповіді "Економіка України та ринки капіталу в 2012 році" під час проведення Весняного Ділового Форуму у Львові директор інвестиційно-банківського департаменту ІC Dragon Capital Андрій Пивоварський.

На думку фінансових аналітиків, стабільності іноземної валюти сприятимуть такі чинники: уряд докладе максимум зусиль, що б не допустити девальвації гривні напередодні парламентських виборів, резерви Нацбанку дозволяють утримувати курс, очікується відновлення фінансування МВФ після парламентських виборів у жовтні, тобто ще до пікових виплати за раніше отриманими кредитами МВФ ($5,5 млрд) в 2013 році.  ... 
 
Детальніше з презентацією можна ознайомитися тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!