Київ пропонують сполучити веломаршрутом з Бучею та Ірпенем

834 0
Довоєнні показники велосипедного руху саме в бік Ірпеня та Бучі були найвищими по всій агломерації Києва.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві презентували міжміський проєкт велосипедного маршруту «Буча – Ірпінь – Київ». Про це повідомляє один з розробників проєкту Bike City consulting Станіслав Клименко. 

За словами Клименка, довоєнні показники велосипедного руху саме в бік Ірпеня та Бучі були найвищими по всій агломерації Києва. 

Читайте також: «Укрпошта» випустить нову патріотичну марку 

«Веломаршрут амбітний, потребує залучення і зацікавленості трьох міст та «Укравтодору», але він абсолютно реалістичний і за бажання реалізований», – пише він. 

«Під час активних воєнних дій велосипед став ледь не єдиним транспортом для евакуації населення з міста. А набережна вздовж річки Ірпінь вже декілька років є туристичним та рекреаційним магнітом для велосипедистів. І тому цей попит на велосипедний рух має бути підкріплений пропозицією якісної інфраструктури велосипедного маршруту», – додає він. 

Нагадаємо, на території Київського іподрому 19 червня о 13:00 відбудеться відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!