Київські поліцейські запустили «телефон довіри»

1306 0
Лінія працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Психологи столичної поліції Києва пропонують громадянам звертатись на безкоштовну лінію телефону довіра, аби дізнатися важливу інформацію, яка допоможе зорієнтуватися в ситуації. Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції у місті Києві. 

Читайте також: «Київ узяти неможливо». Історія депутата, який патрулює нашу столицю

У відомстві розповідають: «Потрібно пам’ятати, що кризи – це природні етапи життя кожної людини, проте вони трапляються настільки раптово, що виникає почуття безпорадності та страху».

Правоохоронці закликають не піддаватись паніці та у разі виникнення будь-яких питань одразу звертатись до кваліфікованих поліцейських служби психологічної підтримки.

Телефон довіри для постраждалих під час війни в Україні: +38 089 420 18 66. Лінія працює цілодобово, дзвінки безкоштовні. 

Нагадаємо, що 24 лютого Росія почала вторгнення в Україну, зокрема почала наступ на Київ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!