Літак «Мрія» привіз із Китаю ще один гуманітарний вантаж для боротьби з Covid-19

1991 0
На борту літака – 111,5 тонн засобів захисту та медичного обладнання, яке передадуть медзакладам України.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Найбільший у світі транспортний літак Ан-225 «Мрія» привіз до України із Китаю ще один гуманітарний вантаж для боротьби з коронавірусною хворобою. Про це йдеться у трансляції Нафтогазу.

Літак приземлився в аеропорту «Антонов» у селищі міського типу Гостомель. На борту літака, за повідомленням компанії, – 111,5 тонн засобів захисту та медичного обладнання, яке передадуть медзакладам України.

Це друга частина вантажу від Нафтогазу. 5 травня літак АН-22 «Антей» привіз із Китаю до Києва також 31,5 тонни медичної допомоги.

Нагадаємо, що 23 квітня вантажний літак Ан-225 «Мрія» доставив в Україну медичний вантаж із Китаю вагою у 103 тонни. Йдеться про захисні рукавички, маски та костюми. Літак зустрічав президент Володимир Зеленський, міністр інфраструктури Владислав Криклій, головний санітарний лікар Віктор Ляшко та інші посадовці. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!