Літературна мандрівка «Їздець у Львові». Коли старт?

2105 0
25-26 липня у львів’яни та гості міста можуть долучитися до літературної мандрівки «Їздець у Львові». Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Усі охочі мають нагоду познайомитися з людьми, завдяки яким Львів має статус книжкової столиці України.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Програма проекту «Їздець у Львові» передбачає екскурсію до книгарні Видавництва Старого Лева та знайомство із поеткою та головною редакторкою ВСЛ Мар’яною Савкою, літературну прогулянку з істориком Тарасом Гакавчиним, відвідини першої львівської Медіатеки. Мандрівники поспілкуються із менеджерами культурного проекту «URBAN бібліотека», письменницею Вікторією Амеліною, істориком і архівістом Василем Кметем, зустрінуться із робочою групою, що працює над висуненням Львова на здобуття статусу міста літератури ЮНЕСКО. Також у планах організаторів є літературна екскурсія до Музея-меморіала жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», відвідини головного книгосховища Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка.

Читайте також: В Україні запроваджують літературний туризм

Приємний бонус мандрівки – можливість зустрітися з польським письменником Міколаєм Лозінським, чеською авторкою Терезою Боучковою та українськими авторами Артемом Чапаєм і Мариною Гримич.

«Їздець у Львові» розрахований на учасників із різних міст. Львів’яни мають можливість долучитись до окремих заходів проекту. Усіх охочих організатори просять зареєструватися за посиланням до 23 липня. Із деталями програми можна ознайомитися на сторінці проекту, усі питання очікують на скриньку [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!