Львівщина представила кращі будівельні об’єкти на міжнародному конкурсі

4432 0
Цьогріч на Міжнародному конкурсі «Кришталева цегла» представили 1 споруду зі Стрия та 7 – зі Львова.

Цього року Львівщина представила на відкритий Міжнародний конкурс «Кришталева цегла» – на найкращу будівельну інвестицію з обох боків східного кордону Європейського Союзу – 8 кращих будівельних об’єктів. Про це повідомила в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук.

За її словами, на конкурс «Кришталева цегла» - 2016 відібрали такі проекти:

житловий будинок у місті Стрий, вул. Дубровського, 5,

головний офіс компанії SoftServe у на вул. Садовій, 2а (Львів),

офісний комплекс з паркінгом бізнес класу «Оптіма плаза» вул. Наукова 7д (Львів),

«Kvartal praud» багатоквартирні житлові будинки (секції 1,2,3,4) зі вбудовано-прибудованими офісними приміщеннями та автостоянками на вул. Голубовича, 37 (Львів),

багатоквартирний житловий будинок «Данина традиції»на вул. І. Рубчака, 21 (Львів),

житловий комплекс «ПАРУС» на вул. Липинського, 26 (Львів);

багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями у м. Львові на вул. Цеховій,1.

«11-12 листопада їх візуальну оцінку провели відповідальні експерти Оргкомітету конкурсу та фахівці департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОДА. За результатами оцінки усі об’єкти рекомендували до участі у конкурсі, – зазначила Оксана Ткачук. – Фінальне засідання Капітули Конкурсу, на якому визначать лауреатів, запланували провести у середу, 23 листопада. Вручення нагород відбудеться 9 грудня».

Додамо, Міжнародний конкурс «Кришталева цегла» проводить організаційний комітет Польського Житлового Товариства (філія у м. Люблін) вже 15 років поспіль. Участь ньому можуть взяти будівельні компанії Львівської області, роботи яких відповідають міжнародним стандартам якості, дизайну, архітектури та інженерним рішенням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!