Львівщина втратила на війні ще чотирьох воїнів

4522 0
Володимир Наливайко, Андрій Приступа, Іван Проказюк та Ярослав Янів загинули у боях на Україну.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

3 листопада 2022 року під час виконання бойових завдань поблизу міста Бахмута Донецької області загинув Володимир Наливайко, 1988 року народження, мешканець Монастирка Золочівського району.

Панахида за Героєм відбудеться 8 листопада, о 20.00, у с. Підгородньому в капличці при церкві. В середу, о 10.00, буде похорон з Підгороднього до церкви села Монастирка. Поховають Героя на цвинтарі у селі Монастирку.

Красненська громада Золочівського району втратила Героя. У війні з російським агресором 2 листопада біля населеного пункту Вишневого, що на Харківщині, загинув мешканець села Задвір’я, сержант 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Андрій Приступа.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

Захиснику було 52 роки. Про дату і місце чину похорону повідомлять додатково.

8 листопада, о 14:00, на в'їзді у село Салашку зі сторони села Гаї громада зустріне тіло загиблого захисника України Івана Проказюка. Він був бійцем 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» і віддав своє життя за волю України. 

Івану Проказюку було 29 років. Чин похорону відбудеться у Храмі УГКЦ Св. Петра і Павла у Салашці.

На війні з росією загинув Герой Ярослав Янів 1996 року народження, уродженець села Банюнина Львівського району. Ярослав служив у 95 бригаді десантно-штурмових військ ЗСУ, загинув у бою з окупантами на Донецькому напрямку.

Інформацію про зустріч Героя та поховання нададуть згодом.

 
Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
Ольга Коваль
 
Фото: соцмережі та Золочів.нет

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!