Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску

2503 0
Також продовжили час оформлення транспортних засобів – до 23:00 год.
ФОТО: ТАРАС БАБЕНЧУК

ФОТО: ТАРАС БАБЕНЧУК

Щоб скоротити час очікування в чергах, Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску та продовжила час оформлення автомобілів до 23:00. Про це повідомляє Львівська митниця.

Читайте також: Рада повернула мита на розмитнення авто

Транспортні засоби пропускатимуть на територію України у всіх автомобільних пунктах пропуску. Крім того, у пунктах пропуску «Краківець – Корчова» і «Рава-Руська – Гребенне» збільшили кількість працівників митниці.

Також внесли зміни в графік роботи митного поста «Городок», де відбувається оформлення та реєстрація транспортних засобів.

«29 і 30 червня роботу підрозділів митного поста «Городок» (відділ митного оформлення №2, який розташований у м. Городок, і відділ митного оформлення №4 в с. Зимна Вода Львівської області) буде продовжено до 23:00, до початку дії комендантської години. І такий формат роботи триватиме до кінця червня», – повідомив в. о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков.

Читайте також: З чергами розібрались, або чому не варто відновлювати мито на авто

Нагадаємо, що Кабінет міністрів запропонував повернути мита на ввезені в Україну авто для власного користування ще 30 травня. У квітні в пільговому режимі в Україну ввезли понад 19 тисяч автомобілів, що спричинило проблеми для ввезення гумдопомоги. З 25 квітня розмитнити автівку для власних потреб з країн Євросоюзу за нульового мита можна лише на шести пунктах пропуску, бо через черги на кордоні не могли проїхати гуманітарні вантажі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!