Львівська поліція на Різдво даруватиме солодощі подорожнім у Львові

2706 0
7 січня ті, хто відвідає вокзал або аеропорт у Львові, зможуть отримати від львівський поліцейських мандаринки та «мотиваційні фрази», які мали б підбадьорити тих, хто в цей день відправиться у подорож.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Про нову ініціативу повідомила помічниця першого заступника міністра внутрішніх справ України Еки Згуладзе Анастасія Франк на своїй сторінці в Facebook, пише Соцпортал.

«У Різдво завжди дуже сумно працювати і їхати кудись. Тому ми подумали про те, щоб провести невеличкий флешмоб на Різдво. Патрульні, які у цей день працюватимуть на центральному вокзалі та в аеропорту одягнуть шапочки і бороди Діда Мороза і будуть вітати тих, хто приїжджає або від’їжджає підбадьорюючими мотиваційними фразами і роздавати мандарини», — написала Анастасія.

У поліції вважають, що таким чином похмурий день буде сповненим посмішками і оновлений правоохоронний орган стане ще ближчим і ціннішим для громадян своїх міст.

Окрім Львова, такий флешмоб відбудеться також у Києві та Одесі.

Слід зазначити, що це не перша акція, де патрульні поліцейські даруватимуть різноманітні подарунки. 13 жовтня, львівські поліцейські вийшли на вулиці Львова з тисячею рожевих троянд, які вони дарували жінкам. Так Патрульна поліція Львова долучилась до всеукраїнського соціально-інформаційного проекту «Рожевий патруль» до Дня боротьби з раком грудей.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!