Про штрафи, зарплати та графік: львівська поліція звітувала про роботу

5863 0
У серпні 2015 року у Львові офіційну присягу склала патрульна поліція міста. З цього часу пройшло 8 місяців. Начальник управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський розповів про своїх підлеглих та їх особливість роботи, скільки з них звільнилося з поліції, та яку суму штрафів поліція виписала порушникам.

Працівники

Із початку роботи патрульної поліції у Львові з неї було звільнено 17 патрульних. За словами Антона Пузиревського, всі вони були звільнені за власним бажанням. Серед основних причин було те, що їх не влаштовував графік роботи, а також мали значення фінансові питання і сімейні причини.

Він уточнив, що семеро патрульних звільнилося ще в той час, коли керівником цієї структури був його попередник Юрій Зозуля.

Антон Пузиревський також нагадав, що 20 квітня поліція Львова поповнилася 123 новими патрульними, які були взяті з резерву. Окрім того, найближчим часом ще має відбутися донабір.

За словами начальника управління патрульної поліції Львова, до літа планується виставити більше піших патрулів у центрі Львова, а також збільшити чисельність екіпажів, які працюють на дорогах області, до трьох осіб.

На сьогодні патрульна поліція Львова має 767 працівників. Окрім міста Львова, вона перекриває також міжнародні траси.

Графік роботи і зарплата

Зараз для патрульних введено новий графік. «Із самого початку адаптація тривала близько тижня, спочатку був негатив, а потім позитив, тому що люди мають більше вільного часу», – сказав Пузиревський і додав, що в патрульних також є година часу на обід, яку вони можуть розбити на дві чи навіть чотири частини. Але в тому випадку, коли під час обіду вони отримують завдання або самі бачать правопорушення, вони не можуть не відреагувати».

За його словами, зміна в патрульних триває 12 годин, але може затягнутися й довше, тому що коли вони, до прикладу, на виклику, то мусять усе довести до кінця.

Стосовно заробітної плати він повідомив, що в середньому ставка патрульних становить 8 тис. грн.

Штрафи

Патрульна поліція у Львові з початку своєї роботи оштрафувала порушників на 12 мільйонів гривень.

«Від початку роботи у Львові складено штрафів на суму близько 12 млн грн, з них половина вже сплачена», – наголосив він.

І водночас зауважив, що така тенденція є досить позитивною, зважаючи на ситуацію загалом по Україні.

Львівський портал.

За даними Гал-інфо, Вголос, ZikЛьвівський портал.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!