Політична реклама

Львівська влада запрошує волонтерів шукати помилки нової транспортної мережі

1744 0
Управління транспорту та зв’язку ЛМР запрошує волонтерів для роботи на «гарячій» телефонній лінії та виявлення порушень графіків і схем руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"У зв’язку з великою кількістю телефонних звернень щодо роботи нової маршрутної мережі, запрошуємо до співпраці молодих ініціативних людей. До нас вже долучається 6-8 волонтерів, які допомагають відписувати на кореспонденцію, спілкуються з мешканцями на «гарячій» телефонній лінії, беруть участь у спільних перевірках дотримання графіків та маршрутів руху. Ми вдячні цим молодими людям за допомогу», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Усім зацікавленим у волонтерській діяльності треба звертатися у прес-службу ЛМР за тел.: 297-59-04 (Зоряна Гричух).

Нагадаємо, з першого січня 2012 року у Львові впроваджено нову транспортну схему. Схему руху корегуватимуть. Зокрема у понеділок, 16 січня відбудеться нарада управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради із перевізниками щодо внесення змін у нову схему.

Нагадаємо, триває акція медіа-порталу "Твоє місто" "Покращимо нову транспортну мережу Львова разом". Усі Ваші побажання, як відкорегувати нову транспортну мережу Львова, надіслані на адресу [email protected] або опубліковані у коментарях на сайті до 16.00 13 січня, "Твоє місто" надішле в управління транспорту і зв`язку ЛМР та оприлюднить на порталі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!