Львівські митники за тиждень вилучили незаконних товарів на 1,4 млн гривень

1570 0
За минулий тиждень, з 3-го по 9-те квітня, працівники Львівської митниці ДФС склали 82 протоколи про порушення митних правил. Вартість вилучених предметів склала 1,4 млн гривень.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

При цьому за 25 протоколами про порушення митних правил вартість предметів правопорушення встановлюється, інформують у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Значна частина порушень пов’язана з транспортними засобами. Зокрема виявлено 4 випадки порушення митних правил, де для здійснення митного контролю, особами подавалися підроблені документи на право користування транспортними засобами та один вантажний автомобіль із заниженням митної вартості. Також вилучено 5 автомобілів, які були обладнані схованками для переміщення сигарет.

Читайте також: Північну об'їзну дорогу Львова розпочнуть будувати наступного року 

Окрім того, вилучено 12 кг бурштину, ювелірні вироби зі срібла та золота в асортименті, значну кількість побутової техніки та товарів легкої промисловості.

Загалом з початку 2017-го року складено 1 098 протоколів про порушення митних правил на суму понад 36,5 млн гривень, за відповідний період минулого року складено 1 391 протокол про ПМП на суму 25,5 млн гривень.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!