Львівські патрульні врятували чотирьох нелегалів із вантажівки-рефрижератора. Фото

1693 0
Громадяни Афганістану, попередньо, провели у фурі 4 доби.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Львівські патрульні врятували чотирьох іноземців із опломбованої фури. Нелегали провели у вантажівці кілька днів за температури +2-4 градуси. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Водій вантажівки Volvo розповів поліцейським, що віз з Македонії у Росію яблука. Зупинившись на заправній станції у Гамалії поблизу Львова, почув стукіт з причепу і викликав поліцію. Вантажівку опломбували ще у Румунії і пломба була без ушкоджень.

На місце події викликали усі необхідні служби, включно з медиками. Патрульні вирішили зірвати пломби і відчинити фуру. За попередньою інформацією, люди всередині могли перебувати вже п’яту добу без вентиляції, а оскільки це рефрижератор, то температура там була від + 2 до + 4 градусів.

Після відкриття вантажівки всередині виявили чотирьох іноземців – громадян Афганістану. Троє із них – неповнолітні віком 15, 16 і 17 років, один має 23 роки. Далі нелегеалами займаються компетентні служби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!