Львівських водіїв закликають утриматися від поїздок на вихідних

3501 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників утримуватись від поїздок до повної ліквідації наслідків негоди.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

Активний рух циклону над територією України призвів до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування внаслідок випадання дощу при температурі повітря, близькій до 0°C, склались умови, що загрожують безпеці учасників дорожнього руху. Така ж ситуація спостерігатиметься упродовж вихідних, – інформує прес-служба відомства.

Читайте також: На дорогах Львова – ожеледиця. 7 порад для водіїв

Під час негоди дорожні служби працюють в посиленому режимі для забезпечення безпечного проїзду та ліквідації наслідків негоди. Водіїв просять утриматися від поїздок. Окрім того, під час роботи снігоприбиральної техніки водії повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!