Політична реклама

Львівський бізнес розкаже молоді, як знайти роботу

1444 0
З 25 по 29 квітня у приміщенні Львівської міської ради відбудеться низка зустрічей та тематичних круглих столів для випускників, їх батьків і представників львівського бізнесу під гаслом «Працюй у Львові!».

Учасники тематичних зустрічей – це 20 компаній Львова, 10 експертів з різних галузей тавикладачі і студенти ВНЗ міста. Серед компаній: готелі «Reikartz Hotels» та «Дністер», «McDonalds», «Kredens café», туроператор «Відвідай», «Західна консалтингова група», «Nexia DK.Аудитори і консультанти», «Кредобанк», страховий брокер «Експерт», страхова компанія PZU, «Adecco», «Leoni», «Adelina call centr», «Київстар», «МТС», «HR-кав’ярня», Галичфарм, «ФМ Галичина», ТРК «Люкс».

«Ми старалися з кожної ніші бізнесу запросити одну велику організацію, яка би могла предметно задекларувати вимоги і очікування до молодих людей, наголосити на умовах прийому на роботу. Організації готові ділитися досвідом у вигляді майстер-класів. Бо кожна організація зацікавлена знайти на ринку праці ту людину, яка буде в майбутньому сприяти розвитку організації», – зазначила начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

Тематичні зустрічі «Працюй у Львові!» – це платформа для фахового обговорення питань працевлаштування з експертами сфери управління персоналом та керівниками компаній, студентством та викладацьким складом.

«Ми другий рік поспіль проводимо такі тематичні столи, метою яких є запросити компанії до співпраці з вишами, представити філософію компанії, очікування і вимоги до молодого працівника, побажання до навчальних програм вишів. Ми свідомі того, що сьогодні ситуація на ринку праці є нестабільна. Але, за результатами досліджень, Львів є одним з тих міст, які розвиваються і рухаються вперед. І середовища готові запрошувати до себе молодих людей. За результатами дослідження Львівського міського центру зайнятості, ринок праці сьогодні є біднішим на пропозиції, кількість робочих місць є меншою. Тому вимоги і очікування до молодих людей будуть більшими», – пояснила начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

«Існує попит на працівників робітничих спеціальностей: токар, фрезерувальник, зварювальник. На ринку є або досвідчені працівники, які наближаються до пенсійного віку, або молоді фахівці, які мають освіту, але не мають необхідного досвіду. Теж зростає потреба у кваліфікованих працівниках технологічних спеціальностей: інженери, конструктори, дизайнери. Крім цього, є попит на менеджерів середньої ланки для виробничих підприємств. Попит на бухгалтерів залишається незмінним. На юридичні спеціальності зараз попит зменшився», – пояснив голова Ради конкурентоспроможності Тарас Юринц.


Програма зустрічей, які відбудуться у великій сесійній залі Львівської міської ради (2-й поверх, каб. 202)


25 квітня
10.00 до 12.00 – «Готельно-ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування: а як сьогодні?»
12.30 до 14.30 – «Банківська справа: рахуємо, кредитуємо, страхуємо»
15.00 до 17.00 – «Інформаційні мережі зв’язку. У ногу з часом»

26 квітня
11.00 до 13.00 – «Система продаж - стратегія в майбутнє»
13.30 до 15.30 – «Медіапростір: кого ми потребуємо»

29 квітня
11.00 до 13.00 – «Житлово-комунальна сфера»
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!