Львівський бронетанковий завод виготовлятиме нові броньовані машини. Фото

2393 0
БРЕМ «Лев» створили на базі танків Т-64 та Т-72 різних модифікацій.
фото укроборонпрому

фото укроборонпрому

ДП «Львівський бронетанковий завод» успішно завершив випробування броньованої ремонтно-евакуаційної машини (БРЕМ) «Лев» та готовий до їхнього серійного виробництва, повідомляє прес-служба «Укроборонпром».

БРЕМ призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної та колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення її поточного та середнього ремонту в польових умовах.

Читайте також: Найновішу українську бронемашину виготовлятимуть у Львові

Броньована машина має кран-стрілу максимальною вантажопідйомністю 12 тонн для монтажу-демонтажу вузлів та агрегатів, зокрема, танкових башт, двигунів, коробок передач, опорних катків в польових умовах. Додатково машина обладнана вантажною платформою, що дозволяє транспортувати запасні частини вагою до 1,5 тонни.

Максимальна швидкість 41-тонного «Лева» становить 60 км/год. БРЕМ здатна працювати у діапазоні температури повітря від – 40 до +40, та має запас ходу не менше 460 кілометрів по ґрунтовій дорозі. Екіпаж машини – 3 людини, а на озброєнні – кулемет НСВТ (КТ-12,7).

Нагадаємо, 17 вересня замість Романа Тимківа, якого підозрюють у мільйонних махінаціях, директором ЛБЗ призначили кадрового військового Віктора Андрощука.

Фото Укроборонпрому


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!